Work in Progress

ZADNJI ROK ZA PRIJAVE PROJEKTA : 29.06.2018

SVI ROKOVI ZA PRIJAVE PROJEKATA POMAKNUTI DO 29.06.2018

Svrha Work in Progress/"Projekti u nastajanju" na Matchmakingforumu u Puli, je osigurati pomoć u finalizaciji filmova iz Slovenije, Hrvatske, Fondacija za Kinematografiju Sarajevo, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Kosova, Filmski Centar SarajevoLitve i Gruzije i ponuditi producentima i redateljima priliku da predstave svoj filmski projekt koji je još uvijek u produkciji, predstavnicima međunarodne filmske industrije, kako bi dobili potporu u post produkciji i omogućili koprodukcijska partnerstva i pristup novim tržištima.

IMG_5648.JPG

Radionica se sastoji od tri dana, u kojima će se najviše 10 odabranih filmova prezentirati producentima, kupcima, distributerima i programerima filmskih festivala. Umrežavanje, susreti i sastanci omogućit će redateljima i producentima da komuniciraju izravno sa sudionicima radionice.

380888_10151559209263332_421048966_n.jpg

Radionica također uključuje projekcije materijala odabranih filmova u prisustvu redatelja i/ili producenta. Samo vlasnicima Industry akreditacije biti će dopušteno prisustvovanje projekcijama: producenti, distributeri, sales agenti, festivalski programeri, predstavnici institucija i drugi unaprijed pozvani od strane Pula Film Festivala ili Matchmakingforuma. Projekcije radova u programu WORK IN PROGRESS će se održavati u Kinu Valli 18 i 19.07. u okviru 65. Pula Film Festivala.

Ove godine će posebni B-2-B, jedan na jedan, sastanci između odabranih projekata i profesionalaca biti organizirani 18. i 19. srpnja u Circolu na Matchmakingforumu za vrijeme 65. Pula Film Festivala.

Radionica će biti zaključena dodjelom nagrada za financijsku podršku filmovima u fazi postprodukcije.

Nagrade će biti najavljene 5. srpnja 2018. Dobitnici nagrada biti će objavljeni 20. srpnja, na zatvaranju Matchmakingforuma.

Nagrade će biti konačne i neopozive i dodijeljene od direktora Matchmakingforuma u suradnji s projektnim partnerima, voditeljima institucija i uslužnim tvrtkama koje dodjeljuju nagrade.