PRIJAVA PROJEKATA

MATCHMAKINGFORUM u Puli poziva na prvo izdanje Co-Production Marketa, Work in Progress Projekti i Match Stories & Film koji će se održati od 18. do 21.07.2018 u okviru 65. Pula Film Festivala (14. - 21.07.2018). 

ZADNJI ROK ZA PRIJAVE PROJEKTA : 29.06.2018

Projekti za europsku ko-produkciju

Projekti za europsku ko-produkciju

CO-PRODUCTION MARKET

Co-Production Market na Matchmakingforumu u Puli je platforma za podršku europskim i regionalnim producentima kako bi osigurali financiranje svojih projekata (uglavnom igrani filmovi, dokumentarni i TV projekti) putem individualnih sastanaka s potencijalnim i relevantnim stručnjacima (producenti, prodajni agenti, distributeri, financijeri, TV kuće i fondovi). 

SAMO PROJEKTI S POTVRĐENIH 50% SREDSTAVA ISPUNJAVAJU UVJETE ZA PRIJAVU !

Projekti u fazi finalizacije snimanja/postprodukciji

Projekti u fazi finalizacije snimanja/postprodukciji

WORK IN PROGRESS

Svrha Work in Progress/"Projekti u nastajanju" na Matchmakingforumu u Puli, je osigurati pomoć u finalizaciji filmova iz Slovenije, Hrvatske, Fondacija za Kinematografiju Sarajeva, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Kosova, Filmski Centar SarajevoLitve i Gruzije i ponuditi producentima i redateljima priliku da predstave svoj filmski projekt koji je još uvijek u produkciji, predstavnicima međunarodne filmske industrije, kako bi dobili potporu u post produkciji i omogućili koprodukcijska partnerstva i pristup novim tržištima.

Spajanje književnosti s filmskom i TV industrijom.

Spajanje književnosti s filmskom i TV industrijom.

MATCH STORIES & FILMMAKERS

Za ovo prvo izdanje, Matching Stories and Film na Matchmakingforumu u okviru 65. Pula Film Festivala, ponuditi ćemo, u suradnji sa sajmom knjiga "Sa(n)jam knjige" izdavačima i izdavačkim kućama posvećen prostor, unutar Matchmaking-forum-aI ovim događajem želimo poticati razvoj i proizvodnju međunarodnih i europskih projekata, u suradnji niza audiovizualnih oblika.