Co-Production Market

ZADNJI ROK ZA PRIJAVE PROJEKTA : 29.06.2018

SVI ROKOVI ZA PRIJAVE PROJEKATA POMAKNUTI DO 29.06.2018

SAMO PROJEKTI S POTVRĐENIH 50% SREDSTAVA ISPUNJAVAJU UVJETE ZA PRIJAVU!

Coproduction Market na Matchmakingforum-u je platforma za potporu europskim, domaćim i regionalnim producentima kako bi osigurali financiranje svojih projekata. Riječ je uglavnom o igranim filmovima, cjelovečernjim dokumentarcima i TV projektima kroz B-2-B jedan-na-jedan sastanke s potencijalnim i relevantnim profesionalcima (producentima, prodajnim agentima, distributerima, financijašima, broadcasterima i fondovima). Svi pozvani profesionalci su donositelji odluka (decisionmakers).

Poziv MATCHMAKINGFORUM-a u Puli za prvo izdanje Co-Production Market-a, koji će se održati od 18. do 21.07.2018 u okviru 65. Pula Film Festivala (14. - 21.07.2018),  je otvoren do 20.06.2018.

SAMO PROJEKTI S POTVRĐENIH 50% SREDSTAVA ISPUNJAVAJU UVJETE ZA PRIJAVU!

advice-advise-advisor-7096.jpg

Ovaj poziv je otvoren za europske i međunarodne projekte za sljedeće kategorije :

Odabrati će se: 15 igranih filmova, dokumentaraca, TV projekata i animiranih filmova iz Europe (Fokus na jugoistočnoj Europi, Litvi i Gruziji). Nema ograničenja žanra.

Trodnevni događaj će predstaviti ukupno 15 odabranih europskih projekata.

Katalog s pojedinostima o svakom filmskom projektu biti će poslan registriranim profesionalcima početkom srpnja 2018. da im pruži mogućnost zahtjeva 30 minutnih B-2-B sastanaka (jedan-na-jedan) susreta s producentima odabranih projekata.

MATCHMAKING FORUM Co-Production Market koordinirati će ove sastanke prema dostupnosti sudionika i određivati raspored sastanaka. Svaki sudionik će primiti osobni raspored sastanka nekoliko dana prije događaja.

SAMO PROJEKTI S POTVRĐENIH 50% SREDSTAVA ISPUNJAVAJU UVJETE ZA PRIJAVU!